Nyhedsbrev uge 32

Opstart og nye træningstider efter sommerferien
Den 11. august starter alle hold op igen for fuld skrue. På trods af at vi har holdt åbent det meste af sommerferien, er der stadig en del der har været ude og rejse, så de ikke har haft mulighed for at træne. Vi håber at se alle igen, til en masse fede træninger.

Vi har pga. opdeling af nogle af vores hold fået lidt plads på holdene igen, så hvis i kender nogen der kunne være interesserede, så spred gerne budskabet.

Pga. af de nye hold, vil der også være nogle der har fået nye træningstider
I kan se de nye træningstider her:
Link til træningstider >

Det kan stadig være lidt svært lige at huske hvilke hold man nu træner på, så for at undgå misforståelser, så sendes der i løbet af weekenden SMS ud til hver enkelt med de nye tider de skal træne på. Hvis de nye tider passer dårligt, så tage en snak med jeres træner, for så finder vi nok en løsning på det.   

------


Flyers:
For at brede budskabet om vores nye hold, har vi lavet en stabel små flyers.

Vi vil dele dem ud på holdene, til dem der er interesserede. Idéen er så at man kan give dem videre til venner og familie, eller ligge dem på steder, hvor man får lov til det.

Skulle man løbe tør, så ligger der altid flere i dojangen.  

------


Tøj med Logo:
Der har været en del efterspørgsel efter tøj med Shinson Hapkido logo. Nu har vi fået en aftale med Holbæk Firmatryk i hus, og alt det praktiske forventer vi på plads 1. september.

De har et stort udvalg af forskellige ting. I linket herunder kan i se eksempler på hvad de har eller kan skaffe.

Link til tøj >

Som udgangspunkt kan man brodere vores Shinson kaligrafi på ting man ikke bærer direkte på kroppen, som eksempelvis hætte trøjer eller jakker

Til T-shirt kan vil man typisk vælge at sætte tryk på.

Mere omking det praktiske mht. bestilling følger……  

------


Billeder fra gradueringen:
Som altid tager vi billeder til gradueringen. Det er sjovt at have lidt billeder senere hen, og netop ifm. gradueringen har vi rigtig mange folk samlet.

Der bliver taget rigtig mange billeder, og vi forsøger at fange alle. Det er dog svært at fotografere kampsport, så en del af dem bliver slettet igen.

Link til billeder >

------


Det var alt for denne gang - vi ses til træningen :)

Mvh. Instruktørerne

<% Conn.Close %>